Böcker om alternativ hälsa

Alternativ hälsa

Ett fält som allt fler forskare studerar idag och allt fler människor pratar om är just fältet som omfattar alternativ hälsa. Här diskuteras allt det senaste inom hälsa, fitness och välmående och för de som har ett brinnande intresse för dessa ämnen så finns idag oerhört många böcker som omfattar inte bara alternativ hälsa och dylikt men också det senaste inom läkemedel och kosttillskott som har en bevisad effekt på kroppen och människor överlag.

För de som letar efter böcker och boktips kring ämnet så följer några nedan. Samtliga är de som är populärast idag och går att köpa både online och i närmsta bokhandel. Fortsätt läs för boktips om alternativ hälsa. För de som önskar köpa produkter som CBD oljor, kolloidalt silver och andra alternativa kosttillskott så är det bara att besöka AlternativHalsa.se och införskaffa det rätta inom en hel rad av kosttillskott. Här hittar du kolloidalt silver till exempel. AlternativHalsa har mycket mer och är värt att besöka vid behov av alternativ medicin. Nedan följer boktips kring ämnet alternativ hälsa!

The Power of Now

The Power of Now

Majoriteten av folk som är insatta i allt som har med alternativ hälsa att göra känner säkert till författaren och föreläsaren Eckhart Tolle. Denne tysk-kanadensiske självhjälpsgurun har hjälpt tiotusentals människor att överkomma mentala påfrästningar som depression, ångest, bipolaritet och mer. Dennes bok har sålts i miljonexemplar och är något alla som är intresserade av alternativ hälsa bör åtminstone skumma igenom. Vad är det som gör Eckhart Tolle så populär som han är? Vad är det han bjudit människor på? Ta reda på detta genom att köpa ett exemplar av The Power of Now i din närmsta bokhandel eller bokaffär.

Evolutionary Herbalism

Evolutionary Herbalism bok

Sajah Popham’s bok om alternativ hälsa och alternativmedicin har sålt i miljonexemplar och är en av många människors “go-to” bok när det kommer till allt ifrån örtmedicin, alternativmedicin och dylika ämnen som svept marknaden kring alternativ hälsa på senare tid. Om alternativmedicin och mer specifikt alternativa örtmediciner intresserar en så är denna bok ett absolut måste. Här kan man läsa om allt ifrån regnskogernas örter till örter man endast kan hitta på speciella platser i världen. Vad finns det för fördelar med diverse örter? Finns det något som man kan köpa i ett varuhus nära ens egna hem? Finns det något man håller på att gå miste om? Allt detta, och lite mer, kan man ta reda på med boken Evolutionary Herbalism, författad av Sajah Popham.

Eat to Beat Disease

Eat to Beat Disease bok

William W Li:s bok om hur en hälsosam diet kan hjälpa en att besegra sjukdomar, ohälsosamma vanor och negativa inverkningar på ens hälsa och kropp. Är mat, diet och hälsa något som intresserar en så är William Li:s bok definitivt en bok att plocka upp och läsa igenom.

Här hittar man allt ifrån information om olika dieter som kan hjälpa en att besegra olika sjukdomar. Dessa kan man försöka applicera till ens egen vardag för att se om man blir hälsosammare, i samband med läkemedel och medicin som man tar. Vem vet, kanske är det ens matvanor och diet som är boven i dramat.

 

Categories: Tips